İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2022 Salı günü saat 15.30’da Üniversitemiz bahçesinde düzenlendi. 2022 yılı mezunları adına Siyaset Bilimi Bölümü’nden Zehra Naz Güngen ve İşletme Bölümü’nden İsmail Bilal Kılıç’ın yaptıkları konuşmaların ardından İİBF Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir mezunlarımıza ve ailelerine hitap etti.

İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinin mezunlarının sırayla sahneye çıktıkları tören, mezunlarımız ve akademik personelimizin birlikte bölüm fotoğrafları çektirmelerinin ardından sona erdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022 yılı mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

01 02 03 04

05 06 07 08