2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre ilgili puan türündeki Türkiye sıralamasında ilk 100'e girerek veya Fakülteler bünyesindeki lisans programlarını ilk üç sırada kazanarak Galatasaray Üniversitesi'ne kesin kayıt yaptıran öğrencilere, Prof. Dr. Besim Üstünel Fonu kapsamında Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından temin edilen tablet bilgisayarların dağıtımına başlandı.

İstanbul’da ikamet eden öğrencilerimizin bir bölümüne tabletleri Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak tarafından Rektörlük Binasında verilirken, pandemi koşulları gereği diğer öğrencilerimize de tabletleri Üniversitemiz tarafından ulaştırılacak.

Öğrencilerimizi başarılarından ötürü içtenlikle kutluyor, yerleşkemizde öğrencilerimizle birlikte olacağımız günlere en kısa süre içinde kavuşmayı diliyoruz.